Цени и пакети

Графата, в която ще отделя ценовите пакети и какво включват те.

Фотографията е скъпо хоби, занимание и отговорност, а професионализмът и добрите резултати са обвързани с адекватно и скъпо оборудване, но не това е толкова важно, колкото крайния резултат, всеотдайността и това Вие да останете доволни от услугата, а аз от извършената работа. С професионализъм, точност, бързина и усмивка, ще изпълня снимките за Вас. Моментите, които ще останат запечатани са важни, доверието също! Всяко едно събитие е предизвикателство, в което ще се постарая да отбележа и най-недоловимите моменти! 🙂

Team building. Ангажираност на фотографа в рамките на един ден 200лв. за 8 часа или 25лв/ч. Снимки в хотелa, общи снимки, игри на открито, разходка в града, занимания сред природата (планина, море, екстремни спортове, пещери, каньони). При желание сесията може да продължи вечерта в ресторант или на открито. За Вас остават неограничен брой кадри от фотоапаратите с отлично качество, които получавате веднага на цифров носител, плюс художествена обработка и ретуш на определени RAW файлове (по избор). Обработка на файлове по избор – 2лв./бр. получавате в рамките на 15 работни дни.

Портретна фотография, семейни събития. Портретна сесия за удоволствие или портфолио, семейни събирания, рождени дни. Ангажираност на фотографа в избрани от Вас часове. Цена на пакета 15лв./час. За Вас остават неповторимите моменти, неограничен брой кадри от фотоапаратите с отлично качество, които получавате веднага на цифров носител, плюс художествена обработка и ретуш на определени RAW файлове (по избор). Обработка на файлове по избор – 2лв./бр. получавате в рамките на 15 работни дни.

Детска фотография – Рождени дни, Кръщене, Водосвет. Фотосесия у дома, в църквата, на открито, както и в увеселителни паркове за Вашето малко съкровище, както и Водосвет на организирани групи. Ангажираност на фотографа в избрани от Вас часове.  Цена на пакета 25лв./час. За Вас остават неповторимите моменти, неограничен брой кадри от фотоапаратите с отлично качество, които получавате веднага на цифров носител, плюс художествена обработка и ретуш на определени RAW файлове (по избор). Обработка на файлове по избор – 2лв./бр. получавате в рамките на 15 работни дни.

Пейзажна фотография. Всичко за всички. Разполагам с богата колекция от професионално заснети файлове, които могат да бъдат закупени. Подходящи за книги, принтиране, календари, реклама или подарък. Пещери, каньони, водопади, върхове, езера, пейзажна фотография през всички сезони, фотография в екстремни условия. Работя по проекти за книги, статии за сайтове, календари. Ценовите пакети тук варират в зависимост от изисквания, брой кадри, условия и дни, в които ще се снима.

Реализирани проекти:

Интериор, Екстериор, Реклама… Рекламата е важна за успеха и продажбите Ви! Не се колебайте! Подарете на бизнеса си пакет професионално заснети кадри. Фото сесия с професионална техника и широкоъгълни обективи на хотели, заведения, търговски центрове, увеселителни паркове, автокъщи, интериор, екстериор и други. Цена на пакета 100-300 лв. в зависимост от разположението на обектите, в които се снима, включваща разходите за път. За Вас остават неограничен брой кадри от фотоапаратите с отлично качество, които получавате веднага на цифров носител, плюс художествена обработка и ретуш на определени RAW файлове (по избор) и HDR обработка. Обработка на файлове по избор – 2лв./бр. получавате в рамките на 15 работни дни.

Сватбена фотография – Церемонии, Сватбено тържество, Църковен брак. Сватбата е събитие, което се случва веднъж в живота!!! Адекватното и отразяване ще ви накара да показвате на внуците си фото албума и да се връщате заедно в този приказен ден изпълнен с емоции, смях, сълзи, целувки… Пакетите са няколко, в зависимост от продължителността им.

Основен сватбен пакет: В този пакет ще отразя това, което се случва, докато се приготвяте за церемонията. Снимки с роднини, тоалет, фотосесия с гостите, подписи. Ангажираност в рамките на 6 часа, цена 300лв. За Вас остават неограничен брой издържани кадри от фотоапаратите с отлично качество, които получавате на цифров носител, плюс художествена обработка и ретуш на определени RAW файлове (по избор) и HDR обработка. Всички кадри ще получите веднага, а в рамките на 15 работни дни и с основни корекции по тях ( баланс на бялото, острота, контраст, изсветляване, рамка по избор). По желание може да обсъдим и висококачествен фото албум със снимки на хартиен носител.

Подробен сватбен пакет: Тук ще съм с Вас от началото до края на Вашия ден и с усмивка ще снимам неуморно всичко, което попадне под зоркия ми поглед! 🙂 Подготовката, церемонията, фотосесия с гостите, празненството в ресторанта, игрите на открито, сватбената торта и каквото друго сте решили да включите в този ден, за да бъде той единствен и неповторим. Ангажираност в рамките на 12+ часа, цена 500лв. За Вас остават неограничен брой издържани кадри от фотоапаратите с отлично качество, които получавате на цифров носител, плюс художествена обработка и ретуш на определени RAW файлове (по избор) и HDR обработка.  Всички кадри ще получите веднага, а в рамките на 15 работни дни и с основни корекции по тях ( баланс на бялото, острота, контраст, изсветляване, рамка по избор). По желание може да обсъдим и висококачествен фото албум със снимки на хартиен носител.

Църковен брак: В рамките на няколко часа ще снимам за вас. Цена 100лв. В хотела или на открито, преди церемонията и след нея, вечерта на ресторант или на открито. С широкоъгълен варио и портретен обективи, ще отразя събитието в църквата, което в зависимост от това къде ( в коя църква) се случва е с продължителност, около половин-един час. Кумовете, венците, запалените свещи, почерпката, както и отпиване на глътки от червеното вино. Всички кадри ще получите веднага, а в рамките на 15 работни дни и с основни корекции по тях ( баланс на бялото, острота, контраст, изсветляване, рамка по избор). По желание може да обсъдим и висококачествен фото албум със снимки на хартиен носител.

Advertisements

6 responses to “Цени и пакети

  1. Pingback: Портретна фотография и домашните любимци :) | martinpetrovphotography

  2. Pingback: Детска фотография – рождени дни, кръщене | martinpetrovphotography

  3. Pingback: Абитуриентски бал | martinpetrovphotography

  4. Pingback: TEAM Building :) | martinpetrovphotography

  5. Pingback: Пейзажна фотография | martinpetrovphotography

  6. Pingback: Интериор и Екстериор | martinpetrovphotography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s